Vrijwillevoles

Vrijwilliger·sters + bénévoles = vrijwillevoles! Vrijwilliger·sters zijn niet alleen een onmisbare hulp bij het gesmeerd verlopen van het festival, ze vormen ook een gemeenschap van mensen die we graag in de watten leggen. Het hele jaar door ontmoeten ze elkaar één of twee keer per maand tijdens uitstapjes naar het theater of andere culturele activiteiten. Er wordt vooral op gelet dat de groep zo gevarieerd mogelijk is: mensen die één van de landstalen leren, gepensioneerden, (kunst)student·es of gewoon nieuwsgierigen: iedereen is welkom om mee op avontuur te gaan! 

Lijkt dit iets voor jou?

Ben je twee of drie keer per week beschikbaar tijdens het festival in mei en wil je deel uitmaken van een gemeenschap van stralende mensen? In ruil voor je deelname aan het festival, woon je de voorstellingen bij, ontdek je de coulissen van een internationaal festival en geniet je van de sfeer van binnenuit! Aarzel niet om Gaëlle te contacteren om je bij ons aan te sluiten.

Meer info

Gaëlle Zguimi | gaelle@kfda.be | +32 (0)2 226 45 73

Met: Bibi Onsea, Brigitte De Clercql, Coline Tasiaux, Dilay Samanli, Edward McMillan, Elvire Verbaanderd, Francisco Navarro, Gino Vandenborne, Igor Delogne, Inge Van Laere, Isabelle Vander Stockt, Juliette Framorando, Carlotta Lateur, Marie des Neiges de Lantsheere, Mustafa Aboulkhir, Niki Prodromidou, Pierre Vachaudez, Rebecca Sforzani, Rodrigo Saavedra Castillo, Sandra Circhirillo, Sophia Nakata, Sophie David, Sourire Angélique Maribori Ikirezi, Thierry Jacobs, Thomas Huard and all those who join us along the way. Zonder hen allen zou het festival niet mogelijk zijn

→ see also: Communities
website by lvh