06.04.2022

Oproep vrijwilliger·sters

Heb je zin om actief bij te dragen aan ons festival? Ben je vaak beschikbaar tijdens de maand mei en wil je graag veel voorstellingen bijwonen? Heb je zin om veel verschillende mensen en culturele plekken te leren kennen in Brussel? Klinkt dit als muziek in je horen? Dan heb ik goed nieuws voor je! We zijn op zoek naar vrijwilliger·sters !

Wat ga je doen ?

De meeste taken van de vrijwilligersploeg zijn verbonden aan de presentatie van artistieke projecten:  je staat in voor het onthaal van het publiek, ticketcontrole, de vestiaire, publieksbegeleiding,... Het zijn relatief eenvoudige taken maar deze zijn niet onmisbaar voor een goed verloop van het festival! Er zijn jaarlijks ook enkele specifieke taken in verband met bepaalde artistieke projecten.  

Met wie ? 

Wij kiezen graag voor een hecht en geëngageerd team. We gaan voor mensen die zich gedurende de 3 festivalweken (van 07 mei tot en met 28 mei 2022) volop inzetten om zowel het festival als elkaar te leren kennen. Het doel is een hechte community te creëren van mensen die samen momenten/ervaringen delen. Het idee is dat je een twee tot drie middagen/avonden besteedt aan het festival tijdens deze drie weken.

En wat krijg je in ruil ?

Buiten een fantastische ervaring, een tof en enthousiast team krijg je ook de kans om elke voorstelling waar je helpt deze dan ook gratis bij te wonen! Daarbovenop krijg je ook nog eens drankbonnetjes die je kan gebruiken in het Festivalcentrum.

Ben je geinteresseerd?

Neem dan contact met ons op vóór maandag 12 april. We zullen dan een afspraak maken om elkaar beter te leren kennen en om jou de werking van het festival uit te leggen (beschikbaarheden, planning, communicatie,…) 

Heb je nog vragen? 

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Noor Philippo op het nummer 02 226 45 73 of via mail naar noor.philippo@kfda.be

website by lvh