08.05—30.05
Elke dag

Recyclart / De Vaartkapoen
Manchesterstraat 13—15
1080 Molenbeek
www.recyclart.be / De Vaartkapoen

Bar & resto
Resto Recyclart (vegan & veggie)
Maandag—vrijdag: 12:00—15:00
Tijdens het festival: 18:00—22:00

Parties
Elke vrijdag en zaterdag: 23:00 — …
In samenwerking met Recyclart / De Vaartkapoen, Decoratelier, He4rtbroken, Festival des Blocs, Darling, Leaving Living Dakota, SHAKEDOWN, Bledarte, Abstrahø, For All Queens!

Opening party: Frijdag 08.05 — 23:00
Closing party: Zaterdag 30.05 — 23:00

Bespreekbureau
Zie: Ticket pagina

Hoe geraak ik er? 
Metro  1-5 (Gare de l’Ouest); Metro 2-6 (Delacroix) Bus 86-127 (Duchesse Brabant)  

Voor de editie van dit jaar heeft het Kunstenfestivaldesarts er bewust voor gekozen om zijn centrum opnieuw in het kloppende hart van de Brusselse Kanaalzone te leggen, in de Manchesterstraat in Molenbeek. Het is in de recente geschiedenis van het Kunstenfestivaldesarts de eerste keer dat twee jaar op rij voor dezelfde plek als festivalcentrum gekozen wordt en het wenst zo te breken met de drang naar vluchtige vernieuwing. De banden die vorige editie met veel succes opgebouwd zijn met de bestaande lokale initiatieven en dynamieken worden bestendigd en versterkt. Recyclart en De Vaartkapoen vormen de kern van het festivalcentrum. Zij hebben zich na een moeilijke verhuis heruitgevonden als een spannende en bruisende culturele hub aan het kanaal. Tijdens het festival zullen ze een culturele en culinaire ontmoetingsplek worden, met feesten op vrijdag en zaterdag. De belangrijkste partners zijn La Raffinerie / Charleroi danse en Decoratelier : samen met hen organiseert het festival projecten en activiteiten. Zo vormen ze gedurende tien dagen het hart van de Free School, hosten ze Poetry Nights
en dragen ze bij aan de opening en het slot van het festival. Het festivalcentrum wil een duurzaam initiatief zijn, een drijvende kracht die de bijzondere ecologie van initiatieven in de Manchesterstraat samenbrengt en samen laat bloeien.