Tijdens de 21ste editie van het Kunstenfestivaldesarts, van 6 tot 28 mei 2016, werd een veelheid aan artistieke projecten getoond, het merendeel creaties in wereldpremière en activiteiten om de ontmoeting en dialoog tussen publiek en kunstenaars te inspireren. Het publiek kwam uit Brussel, België en van ver buiten de landsgrenzen en was talrijk aanwezig. De ticketverkoop oversteeg ook dit jaar weer de voorbije jaren en bereikte daarmee een recordhoogte! De artistieke creaties en de menselijke ontmoetingen brachten Brussel drie weken lang in beweging. De ploeg van het Kunstenfestivaldesarts blikt tevreden terug en dankt iedereen die dit mee mogelijk gemaakt heeft.

Nieuws

Indiscipline: Brussel onthult haar multidiscplinaire en artistieke talenten in Parijs

13/07/2016

Tijdens het weekend van 3 en 4 september 2016 worden meer dan 30 Brusselse artiesten, beeldende kunstenaars, performers, choreografen en videokunstenaars in het Palais de Tokyo verwacht in het kader van Indiscipline. We zullen er zijn!

Wil je graag stage lopen bij ons?

13/07/2016

We bieden stageplaatsen aan in verschillende departementen (productie, communicatie, publiekswerking, techniek, administratie) en tijdens verschillende periodes van het jaar. Een overzicht van beschikbare stageplaatsen vind je onder de pagina Jobs en stages.

Vacature: zakelijk medewerker (m/v/x)

12/07/2016

We zijn op zoek naar een een zakelijk medewerker (m/v/x) om ons team te versterken. De vacature vindt u op de pagina Jobs & stages. Solliciteren kan tot 16 augustus.

Nieuwsbrief

Word vriend

Ben jij ervan overtuigd dat artistieke creatie een maatschappelijke noodzaak is? Wil je daar persoonlijk bij betrokken worden? Word vriend van het Kunstenfestivaldesarts en je draagt elke festivaleditie persoonlijk bij aan de productie van een nieuw project.

The Time We Share

The Time We Share werd uitgegeven naar aanleiding van de twintigste editie van het Kunstenfestivaldesarts in 2015. Het boek is nog steeds te koop in de boekhandel.