Kunstenfestivaldesarts 2017

Het programma van het Kunstenfestivaldesarts wordt onthuld op woensdag 29 maart. De ticketverkoop gaat van start op donderdag 13 april. Schrijf je in op onze nieuwsbrief als je het programma via e-mail wilt ontvangen, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter voor een blik achter de schermen. In afwachting van het nieuwe programma kan je de voorbije edities herbeleven op de archiefpagina.

Nieuws

Young Art Reporters

28/02/2017

Hou je van theater, dans, film performance of beeldende kunst? Heb je daar iets over te vertellen? Voel je je goed in één of ander of wie weet meerdere media? Ben je tussen 16 en 22 jaar oud? Word Young Art Reporter!

Wil je graag stage lopen bij ons?

23/10/2016

We bieden stageplaatsen aan in verschillende departementen (productie, communicatie, publiekswerking, techniek, administratie) en tijdens verschillende periodes van het jaar. Een overzicht van beschikbare stageplaatsen vind je onder de pagina Jobs en stages.

Kunstenfestivaldesarts 2017

15/07/2016

De volgende editie van het Kunstenfestivaldesarts vindt plaats van 5 tot 27 mei in Brussel. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het programma, of volg ons op Facebook of Twitter.

Nieuwsbrief

Steun ons

Geloof jij dat artistieke creatie van levensbelang is? Wil je persoonlijk betrokken worden bij het festival? Word Vriend van het Kunstenfestivaldesarts en je draagt bij aan de productie van een nieuw en gedurfd project.

The Time We Share

The Time We Share werd uitgegeven naar aanleiding van de twintigste editie van het Kunstenfestivaldesarts in 2015. Het boek is nog steeds te koop in de boekhandel.